E-Mail: info@platanofylla.gr   |   Phone: +30 24230 22622 (summer)    +30 210 6209749 (winter)

banner

Πήλιο

{gallery}bike-hiking{/gallery}<<<καντε κλικ στο slideshow

 

600365 245194978922336 36652656 n

Η Montis Ordo, στις αρχές του καλοκαιριού ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο των outdoor activities.ξεκινώντας  με κύριο αντικείμενο το rent-a-bike, στη συνέχεια έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των υπαίθριων δραστηριοτήτων, προτείνοντας  μεμονωμένες και συνδυαστικές εξορμήσεις.

 

Με βάση το trekkingtour, όπως και το mountainbiketour και για terrain το πλούσιο δίκτυο μονοπατιών του Νοτίου Πηλίου, όλοι μπορούν να απολαύσουν το τοπίο, τη βλάστηση, και μικρές ορεινές γωνιές με μικρή ή μεγαλύτερη ταχύτητα!

 

 

  • bikerental :ενοικίαση ποδηλάτων, με ελάχιστο χρόνο ενοικίασης 1 μέρα.
  • trekkingtour : πεζοπορικές εκδρομές ανάλογες των απαιτήσεων και της φυσικής κατάστασης των πελατών.
  • Mountainbiketour : ποδηλατικές περιηγήσεις στην ευρύτερη περιοχή είτε με τα ιδιωτικά τους ποδήλατα, είτε με της εταιρίας.
  • Executiveguiding : διαδρομές και τεχνικές δυσκολίες σχεδιασμένες για όλα τα επίπεδα και γούστα. Εξορμήσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των πελατών με ποικιλία επιλογών.
  • Bikedelivery : παράδοση  ποδηλάτου προς ενοικίαση, στο τόπο διαμονής των πελατών, με μια μικρή επιβάρυνση.

Στο πλαίσιο των συνεργασιών μας τόσο με την Mountain escapes όσο και με τον Ιππικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Μηλεών, παρέχουμε τη δυνατότητα των συνδυαστικών δραστηριοτήτων.

Με την Mountain escapes, εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο των extreme sports, και συγκεκριμένα στο canyoning(διάσχιση φαραγγιών και κατάβαση με σχοινιά, όπου υπάρχει καταρράκτης) και στο rappel (κατάβαση με τη βοήθεια ορειβατικών σχοινιών και ειδικού εξοπλισμού).

Δύο συνδυαστικές εξορμήσεις είναι το cyclingandcanyoningκαι το  trekkingandrappel.

  1. Το cycling and canyoning συνολικού χρόνου 4 ωρών, είναι μέτριας δυσκολίας και απαιτεί καλή φυσική κατάσταση. Είναι διαδρομή κυκλική, ενώ σημείο εκκίνησης είναι το γραφείο της Montis ordo.
  2. H δραστηριότητα trekking and rappel, 3 ωρών περίπου, είναι και αυτή μέτριας δυσκολίας, διαδρομή κυκλική με σημείο για rappel στη σιδερένια γέφυρα των Μηλεών, και σημείο εκκίνησης μπορούν να είναι η Βυζίτσα  ή οι Μηλιές.

Έπειτα σε συνεργασία με τον  Ι.Φ.Ο.Μ. προτείνουμε ιππασία, είτε στα πλαίσια μιας ευρύτερης πεζοπορίας, είτε ενός mountain bike tour.

  • To cyclingandhorseriding, συνολικής διάρκειας 2 ½ ωρών περίπου, είναι εύκολου επιπέδου δραστηριότητα, κυκλική με σημείο εκκίνησης το γραφείο της Montis Ordo στη Κάτω Γατζέα.
  • Μέτριας δυσκολίας το trekkingandhorseriding, 3 ½ ωρών περίπου, απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, ενώ σημείο εκκίνησης μπορούν να είναι η Βυζίτσα ή οι Μηλιές.

Απόσταση: Καλά Νερά «ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΛΑ» - Κάτω Γατζέα Montis Ordo 2 χιλιόμετρα

  • Cycling and canyoning
  • Trekking and rappel

In collaboration with I.F.O.M. :

  • Cycling and horse riding

 

 

Contact Us

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ungültige Eingabe
Persons?
Please let us know your message.
Please confirm
Security Check