E-Mail: info@platanofylla.gr   |   Phone: +30 24230 22622 (summer)    +30 210 6209749 (winter)

banner

Καλά Νερά

 

Ο ξενώνας μας αποτελεί ιδανικό σημείο εκκίνησης για να ανακαλύψετε το μαγευτικό Πήλιο κάθε εποχή του χρόνου.  Εξορμήστε στις πανέμορφες παραλίες του Ανατολικού και Νοτίου Πηλίου και χαρείτε τις βουτιές σας στα κρυστάλλινα νερά, επισκεφτείτε τα εντυπωσιακά παραδοσιακά ορεινά χωριά με τις δροσερές και σκιερές πλατείες τους, ακολουθείστε ένα από τα πολλά μονοπάτια που θα σας αποκαλύψουνε μία φύση ανείπωτης ομορφιάς, με πλούσια βλάστηση, κελαρυστά νερά και όμορφη θέα και τέλος, μην παραλείψετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για μια βόλτα στον όμορφο Βόλο με την πανέμορφη παραλία του, την «Παλιά» συνοικία, τα γνωστά τσιπουράδικα και την έντονη νυχτερινή ζωή.

 

 

Καθώς κινείστε στην κεντρική παραλιακή οδό από Βόλο με κατεύθυνση προς Αργαλαστή θα συναντήσετε στα δεξιά σας την σηματοδοτημένη είσοδο στο χωριό μας, τα Καλά Νερά.  Στρίψτε δεξιά και ακολουθείστε τον δρόμο μέχρι κάτω στην παραλία, όπου αναγκαστικά θα στρίψετε πλέον αριστερά.  Διασχίστε όλο το χωριό και συνεχίστε κατά μήκος της παραλίας.  Ο ξενώνας μας βρίσκεται στο τέλος του ασφαλτοστρωμένου δρόμου, ακριβώς πριν από τα ΚΑΑΥ

Τα Καλά Νερά είναι ένας μικρός, παραθαλάσσιος τουριστικός προορισμός, κτισμένος κατά μήκος μιας όμορφης παραλίας με χοντρή άμμο, οριοθετημένος από δύο ρέματα και περιτριγυρισμένος από ελαιώνες και οπωροκαλλιέργειες.                                 

Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το χωριό σφίζει από ζωή, ιδιαίτερα τον Αύγουστο όπου πραγματοποιούνται και πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις τόσο στο ίδιο το χωριό όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Εδώ θα απολαύσετε ατελείωτο σουλατσάρισμα, καφέ και φαγητό ή τσιπουρομεζέ δίπλα στο κύμα. Μεγαλοπρεπείς ευκάλυπτοι και πλατάνια χαρίζουνε απλόχερα τον ίσκιο τους κατα μήκος ολόκληρης της παραλίας, στην οποία απονέμεται κάθε χρόνο η Γαλάζια Σημαία. Τους μήνες εκτός Ιουλίου και Αύγουστου θα απολαύσετε μία πιο αυθεντική ηρεμία χαρακτηριστική της ελληνικής υπαίθρου.

Οι τουριστικές υποδομές του χωριού είναι υπεράρκετες για να καλύψουνε τις ανάγκες κάθε επισκέπτη, ενώ ο Βόλος απέχει μόλις 20 λεπτά (18km) με το αυτοκίνητο.        

 

BLUE FLAG ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΠΗΛΙΟ:  

Τι είναι οι «Γαλάζιες Σημαίες της Ευρώπης»


Το πρόγραμμα αυτό βραβεύει, κάθε χρόνο, τις ακτές και τις μαρίνες, που εκπληρώνουν αυστηρά κριτήρια σχετικά με την καθαριότητα θάλασσας και ακτής, την καλή οργάνωση και ασφάλεια, καθώς και την προστασία εν γένει του παράκτιου περιβάλλοντος. Ειδικότερα, τα κριτήρια για την απονομή «Γαλάζιας Σημαίας» είναι τα εξής: www.blueflag.org

Contact Us

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ungültige Eingabe
Persons?
Please let us know your message.
Please confirm
Security Check